BAŞKAN BAĞLAMIŞ TAN 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Kayseri Ticaret Borsası ( KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış,  19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında; ''Türk Milleti ve Türk Gençliği, 19 Mayıs 1919'daki büyük ruhu gösterdiği gibi yine aynı ruh ile 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerliyor'' dedi.

Mesajında  ''Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919, ulusal bağımsızlığımıza doğru atılan önemli bir adımın başlangıcıdır'' ifadesine yer veren KTB Başkan Recep Bağlamış, şunları kaydetti:

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde milletçe tek yürek olarak kazandığımız İstiklal Savaşı'nın fiilen başladığı 19 Mayıs, Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin de temellerinin atıldığı tarihi bir gündür.
Samsun'dan başlayarak Erzurum'da, Sivas'ta yeşeren ve tüm Türkiye'yi saran "büyük mücadele ruhu ve ödenen bedeller", bizim ülkemizin kalkınması, birliği ve milletimiz için yapacağımız çalışmalara bir ilham kaynağı olmaktadır.

Milletimizin yaşadığı tecrübelerinden ve görgüsünden gelen bu azim ve kararlılık, tarihin her döneminde kendisini göstermiştir. Bugün de birlik ve bütünlük içinde olduğumuz sürece bu azim ve kararlılığının devam edeceğine olan inancım sonsuzdur.

Başta geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimiz ile tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, bu topraklarda özgürce yaşamamızı sağlayan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyorum.”