15 Temmuz Kahramanları Unutulmadı

15 Temmuz Hain Darbe Girişimini Unutmadık, Unutturmayacağız.
Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Borsası olarak Cumhuriyet meydanında düzenlenen etkinliklerde yerimizi aldık. KTO Başkanı Ömer Gülsoy, KAYSO Başkanı Mehmet Buyuksimitci ve KTB Başkanı Recep Bağlamış, kurulan çadırda hazırlanan binlerce ikram paketlerini vatandaşlara dağıttı. Alana kurulan çadırları gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Başkanlar, Kocasinan Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çolakbayrakdar ile de etkinliğe katılanlara ikramlarda bulundu. Kayseri protokolü ile programı takip eden Başkanlar, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da yaptığı konuşmayı dev ekrandan takip ettiler. Yapılan açıklamalarda, 15 Temmuz destanının unutulmayacağı ifade edilerek, Türk Milletinin azim ve cesaretle her türlü belayı defetmeye muktedir olduğu kaydedildi.