KTB Yönetimi, Develi'de ve Yahyalı'da Kurum ve Kuruluş Ziyaretlerinde Bulundu

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları, Mehmet İştahlı, Bekir Çizmeli, Yönetim Kurulu Üyeleri Yunus Karaca ve İsa Yürdem, Develi ve Yahyalı'da bazı kurum ve kuruluşları ziyaret etti. İlk olarak Develi Belediye Başkan Vekili Abdullah İslamoğlu ile görüşen KTB yönetimi, borsa çalışmaları hakkında bilgiler vererek bir süre sohbet etti. Develi Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Hodul'u ziyaret eden KTB yönetimi Develi'deki tarım ve hayvancılık sektörü üzerine görüşmeler yaptılar. Develi Ticaret Odası Başkanı Mustafa Maşlak, Yahyalı Ticaret Odası Başkanı Ahmet Koyuncu ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret eden Borsa yönetimi, ekonomik çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.