Kayseri Ticaret Borsası ve Kayseri Organize Sanayi Bölgesinden Ortak Fuar Çalışması

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'ı ziyaret etti.

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, “ Bugünkü ziyaretimizin amacı, 7- 10 Mart 2019 tarhleri arasında Kayseri OSB fuar merkezinde düzenleyecemiz Türk Dünyası & Akraba Topluluğu Tarım Fuarı ile ilgili istişarelerde bulunmak için bir araya geldik. Kayseri Tarım Fuarını Uluslararası bir fuara dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Bu fuarı büyüterek, geliştirerek devam etirebilirsek Kayseri'nin tarım ve hayvancılığının gelişmesine önemli katkılar sağlamış oluruz.

İlimizde sanayi ve ticaretin gelişmesi adına Kayseri OSB’nin yürütmekte olduğu hizmetlerin, ortaya konan projelerin memnuniyet vericidir,  Mesleki Teknik Lise, Endüstriyel Tasarım Merkezi, Dış Ticaret İstihbarat Merkezi, İtfaiye çalışmaları, sanayicilerin ihtiyaç ve beklentilerinin karşılanmasına yönelik diğer çalışmalar, Kayseri OSB Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi gibi örnek ve öncü çalışmaların yerine getirilmesinde emeği geçen başta Başkan Tahir Nursaçan olmak üzere OSB yönetimine teşekkür eder, başarılı hizmetlerin devamını dileriz ”.

Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan’da, misafir heyete OSB çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi. Nursaçan, “ kurumlararası işbirliğinin önemine vurgu yaparak, ülkemizin kalkınması ve gelişmesi adına yürütülen bütün bu hizmetlerde başta sanayicilerimiz olmak üzere OSB yönetim kurulu ve çalışanlarının emeği olduğunu, kendilerine tevdi edilen emaneti ve sorumluluğu kaliteli, sağlıklı ve OSB kaynaklarını en verimli şekilde kullanmak suretiyle yerine getirmeye özen ve gayret gösterildiğini,  birlik, beraberlik, dayanışma, samimiyet, takım ruhu, tam ve sağlam bir irade ile görevin yerine getirilmekte olduğunu ” belirtti. ‎

İlgili Dökümanlar

DÖKÜMAN ADI DÖKÜMAN AÇIKLAMA DÖKÜMAN TARİH