Başkanımız Recep Bağlamış ve Yönetim Kurulu Kocasinan Ziraat Odasını Ziyaret Etti

Kocasinan Ziraat Odası Bakanı Kadir Güneş'in yeniden göreve seçilmesi münasebetiyle Yönetim Kurlu Başkanımız Recep Bağlamış ve Yönetim Kurulu Üyeleri hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Recep Bağlamış şunları söyledi. "Kocasinan Ziraat Odası 15 bin üyeye sahip olan, önemli kuruluşlarımızdan birisini oluşturuyor. Özellikle bizim hububatla iştigal eden üyelerimize hizmet vermektedirler. Üyelerimize yönelik yaptıkları başarılı çalışmalar nedeniyle, Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Sayın Kadir Güneş'ten oldukça memnun gözüküyorlar. Bu anlamda bizde Kayseri Ticaret Borsası olarak Kadir Başkana teşekkür ederiz. İlerde İnşallah birlikte üyelerimize yönelik ortak projeler gerçekleştirebiliriz. Kurumların dayanışmasını oldukça önemsiyoruz dedi."