Burası Türkiye Burada İş Var

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından” Burası Türkiye Burada İş Var” sloganı ile başlatılan 2019 İstihdam Seferberliği startının verildiği toplantı, Ekonomi ve Hazine Bakanı Sayın Berat Albayrak, Aile ve Çalışma Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk, Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımları ile gerçekleştirildi.
Toplantıya Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Recep Bağlamış katıldı.
Toplantıdan izlenimlerini paylaşan Başkan Bağlamış şunları söyledi. “

Sloganımız ‘Burası Türkiye Burada İş Var’. TOBB, sektör meclislerimiz ve odalar-borsalar olarak bu kampanyayı yaygın şekilde tanıtacak ve en geniş katılımın sağlanması için çalışacağız. Buradan Kayseri’deki, tüm üyelerimize ve işverenlere de çağrıda bulunuyorum, Türkiye'nin gücüne ve geleceğine güvenin. İstihdam kampanyasına katılın, bu tarihi desteklerden faydalanın. En az bir işsiz vatandaşımızı işe alarak hem işinizi geliştirin hem ekonominin büyümesine katkınız olsun, hem de Türkiye geleceğine yatırım yaparak kazanan siz olun" dedi.